¡Benvinguts a Casa Meva Serveis Immobiliaris! NOVA PROMOCIO OBRA NOVA CALDES DE MONTBUI

Si vols comprar o vendre, si vols llogar o tens un habitatge  per llogar, aquesta és la teva immobiliària, sempre al teu costat

Qui som?

CASA MEVA SERVEIS IMMOBILIARIS  

Som una agència d'intermediació i gestions de compravenda i lloguers de tot tipus d'habitatge, amb una experiència nacional:

El guiarem i l'hi donarem suport en tot el procés de lloguer o venda de l'habitatge, i també si vostè està interessat en comprar o llogar l'ajudarem en tot el que vostè necessiti per poder adquirir el seu habitatge.

A les  nostres  agències podrà trobar habitatges del Vallès Oriental, Vallès Occidental, Girona, ademès Baix Empordà i l'Alt Empordà , on el somni de tenir una casa amb vistes i tranquil·litat es fan realitat.

Disposem d'espectaculars habitatges a l'Illa d'Eivissa.

Si està pensant en comprar o llogar un habitatge, a CASA MEVA SERVEIS IMMOBILIARIS, trobarà un tracte personalitzat per satisfer les seves necessitats i l'ajudarem a buscar l'immoble que s'ajusti a les seves preferències.

A CASA MEVA l'ajudarem a trobar el millor finançament que les entitats bancàries puguin oferir-li, per poder arribar a la compra de l'habitatge.

Si està pensant en vendre o llogar el seu immoble, a CASA MEVA li donarem la confiança, transparència i rapidesa de gestionar la venda o lloguer, de la seva propietat.

A CASA MEVA SERVEIS IMMOBILIARIS l'hi donem les gràcies per la seva confiança dipositada amb nosaltres.

                                                                Gerent

 Sònia Valiente García

Registre d'agents immobiliaris de Catalunya

AICAT 7950

Pèrit Judicial nº 0503